Google Places je jedna od manje poznatih Googleovih usluga pozicioniranja Vaših usluga i proizvoda u obliku online marketinga.

Pretragom npr. određenih restorana, dućana koji prodaju auto dijelove ili hotela; uz rezultate na tražilici se prikazuju i tkz. Google mjesta ( Google Places ). Prikazani rezultati se podudaraju s trenutnom lokacijom osobe koja ih pretražuje. Na taj način je veća vjerojatnost da će ta osoba ( koja traži Vašu uslugu ili proizvod kojeg imate u ponudi ) doći do Vaše web stranice preko Google Places-a i kontaktirati Vas. Također, osim prikaza na rezultatima pretrage, Vaša Google Places stranica se prikazuje i na Google Earth usluzi i na Google Maps usluzi.

Usluge izrade Google Placesa za klijente radi malo tvrtki u Hrvatskoj neshvaćajući potrebu za places stranicama i na taj način ne omoguće svojim klijentima dodatne pozive i mogućnost realizacije upita.

Držimo potrebnim da svaka tvrtka ( pogotovo koja ima poslovne jedinice, trgovine i sl. ), ima izrađenu Google Places stranicu ne samo radi mogućnosti ostvarivanja više kontakata s kupcima već i radi njene pristupačne cijene izrade već za samo nekoliko stotina kuna.

Svakako Vam preporučamo da nas kontaktirate te se savjetujete sa našim kolegama oko Google Places stranica te saznajte više detalja o njihovoj izradi i mogućnostima..

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.