Kada smo se upoznali i saznali više o Vašim potrebama a Vi saznali više o našim uslugama, krećemo u slijedeći korak a to je izrada dizajna Vaše web stranice, logotipa ili aplikacije.

U dizajnerskoj pripremi koristimo najmodernije metode te pratimo svjetske trendove. U našoj tvrtci ne postoji jedna osoba koja radi "sve"; svaki naš djelatnik je zadužen za jedan dio u Vašem projektu i iz tog razloga smo sigurni da će to odraditi najbolje. Radi toga, naši dizajnerski mogu biti u potpunosti posvećeni samo dizajnu a to je ono što će Vaši klijenti ili kupci prvo vidjeti i stvoriti prvi ( dobar ) dojam o Vama.

Ovisno o ponudi, kroz nekoliko dana od pokretanja projekta ćemo Vam na email poslati idejno rješenje Vašeg projekta. Nakon što saslušamo Vaše komentare i prijedloge, napraviti ćemo dorađenu verziju Vašeg dizajna i zatim još po potrebi u suradnji s Vama izmjenitit detalje  - jer detalji su bitni.

Kada smo se usuglasili oko dizajna, napravljeno idejno rješenje proslijeđujemo našim programerima. Svakako pročitajte slijedeći korak Programiranje ili nam se obratite s zahtjevom za neobavezujuću ponudu.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.