Opseg

Ovaj Ugovor o razini usluge odnosi se na Vas ukoliko ste naručili bilo koji od naših hosting usluga i financijski ste podmirili sva dugovanja prema Dopi grupi.

 

Razina usluge

Trudit ćemo se da postoji povezanost za http pristup od strane trećih osoba preko 99.5% vremena ( dostupnost web stranica ), na godišnjoj razini.

 

Kredit

U slučaju da je web stranica nedostupna, dodati ćemo na Vaš korisnički račun iznos za uslugu koju niste mogli koristiti izračunatu ispod, na temelju 24 satnog dana u kalendarskom mjesecu. Maksimalni iznos ne može prijeći visinu mjesečne naknade usluge za tekući mjesec.

Kredit baziran na dostupnosti stranice:

95% do 99.5% = 25%
90% do 94.9% = 50%
manje od 89.9% = 100%

Da biste uspješno primili iznos na svoj korisnički račun, isti morate zatražiti u roku od sedam (7) poslovnih dana nakon nemogućnosti pristupa web stranici, tako da možemo provjeriti naše i Vaše podatke.

Iznos morate zatražiti putem email poruke našem odjelu za računovodstvo. Zbog sigurnosnih razloga u Vašoj poruci mora biti navedeno ime Vaše domene, datumi i točno vrijeme nedostupnosti web stranice, te ostale korisničke podatke koji se od Vas zahtjevaju. Kreditni iznos će obično biti doznačen na Vaš račun unutar šezdeset (60) dana od zaprimljenog zahtjeva. Taj iznos će biti jedina i isključiva kompenzacija u slučaju nedostupnosti Vaše web stranice.

 

Restrikcije

Kredit neće biti odobren u slučaju da nedostupnost stranice proizlazi iz zakazanog održavanja servera, Vašeg ponašanja, performansi ili greške u Vašoj opremi, programima ili aplikacijama ili razlozima koji su van naših realnih dosega, uključujući, bez ograničenja, radnje vladajućeg tijela, rata, pobune, sabotaže, embarga, požara, poplave, štrajkova ili drugih radničkih nemira, prekida ili zastoja u transportu, nedostupnosti ili zastoja u telekomunikacijama ili uslugama trećih osoba (uključujući DNS službu), greške u opremi ili programima trećih osoba ili nedostupnosti nabave sirovina, zaliha ili opskrbe električnom energijom koja je potrebna za osiguravanje dostupnosti vaših stranica.

 

Ograničenje

Online problemi se dešavaju neprekidno. Vjerojatno će biti slučajeva kada nećete moći pristupiti svojoj web stranici ili nekom drugom servisu. To ne mora uvijek biti zbog greške kod Dopi grupe. Moguće je da Vaš pružatelj internet usluga ima tehničkih poteškoća u radu ili mogući je problem preusmjeravanja između Vašeg pružatelja internet usluga i data centra koji isti održava, a koji onemogućuje ili otežava komunikaciju. Ne možemo se smatrati odgovornim za takve oblike problema. Naši servisi za nadzor nadziru dostupnost naših usluga, a ne korisnikovo iskustvo.

 

Vraćanje podataka / reinstalacija dedicated servera

Dopi grupa nije odgovorna za povratak podataka na server. Iskreno Vam preporučamo da kupite backup opciju za Vaš server i da držite sigurnosne kopije podataka negdje na lokalnom računalu u slučaju hitnosti. Ukoliko dođe do hardverske greške i podaci se izgube, Vi kao Klijent ste zaduženi za povratak podataka. Dopi grupa neće biti odgovorna za gubitak podataka ni pod kojim uvijetima.

 

Zamjena hardvera

Zamjena hardvera će se obavljati unutar perioda od 1-8 sati od zaprimanja obavijesti o grešci, također ćemo povratiti 5% od mjesečne naknade na svakih 8 sati nedostupnosti web stranice, iako držimo pri ruci razne gotove sisteme u slučaju greške tako da se Vaš server može backupirati u najkraćem mogućem vremenu. U slučaju greške u hard disku, imamo u pripravnosti predinstalirane diskove sa standardnim particioniranjem za trenutnu zamjenu. Kako bi zatražili kredit na osnovi SLA ugovora o razini usluge, u slučaju kvara hardvera, morate to zatražiti u roku od 10 dana od prijavljene pritužbe od naše prodajne službe. Prekršaji ugovora o razini usluge biti će pregledani od strane naših zaposlenika od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati.

*Povrede ugovora o razini usluge ne pokrivaju slučajeve mrežnih prijestupa.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.