Izradili smo strategiju, izradili smo dizajn i sada predajemo Vaš projekt našim programerima u ruke. Kako bi web stranica ili aplikacija koju smo dogovorili s Vama dobila tehničku stranu potrebni su sati i sati programiranja i izrađivanja skripti koje će pogoniti Vaš online sustav.

Od našeg cijelog tima, upravo su programeri najbitnija karika u lancu izrade projekta. Kako bi mogli izraditi kodove koji su trenutno na tržištu najnoviji i kako bi Vaše web stranice ili aplikacije upotrebljavale najnovije tehnologije, naši programeri redovito se educiraju i posjećuju razne sajmove o programiranjima a sve kako bi našim klijentima mogli ponuditi najnovija dostignuća iz internet svijeta.

Također, kod programiranja pazimo da svaki Vaš klijent može jednako kvalitetno ostvariti korisnički doživljaj na Vašim web straicama ili aplikacijama bez obzira koji pretraživač koristi, operativni sistem ili rezoluciju na monitoru.

Nakon što je najveći i najkompleksniji korak u izradi Vašeg projekta završen, slijedi završan faza a to je postavljanje u pogon Vašeg projekta o kojem možete pročitati na slijedećem članku ili nam se obratite s zahtjevom za neobavezujuću ponudu.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.