Konačno smo došli do koraka kada je Vaš projekt gotovi kada je spreman ugledati svijetlo dana. Od samih početaka Vašeg projekta, izrade strategije, izrade dizajna, programiranja pa sve do postavljanja Vašeg projekta u pogon niti jedan od tih koraka neće Vam napraviti zaokret u poslovanju kao ovaj i zato ga treba dobro iskoristiti.

Postavljanje online Vaših web stranica ili aplikacije je događaj koji možete i s strane marketinga dobro iskoristiti. Vaši postojeći ali i novi klijenti ili kupci će prepoznati važnost Vašeg projekta jer prije svega ste investirali u njega radi njih, a pravi klijenti ili kupci će to znati cijeniti. Kako u potpunosti s strane marketinga iskoristiti ovaj korak, rado ćemo Vas savjetovati i predložiti Vam nekoliko alata za promociju Vašeg projekta.

Kako bi u potpunosti bili naš zadovoljan klijent, od nas ćete dobiti i projektnu dokumentaciju te korisničke upute za korištenje CMS sustavom Vašeg projekta. Također, na raspolaganju Vam stoji naša korisnička podrška u slučaju da naiđete na probleme s korištenjem sustava.

Nakon što ste saznali detalje o 4 vrlo važna koraka za realizaciju Vašeg projekta, svakako Vam predlažemo da pogledate našu galeriju projekata ili nam pošaljete zahtjev za neobavezujuću ponudu te postanete jedan od naših više stotina zadovoljnih klijenata.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.