Prvi korak u procesu stvaranja web stranica i izrade ponude Vaših usluga ili proizvoda širokoj bazi korisnika na internetu je potrebno detaljno analizirati Vaše potrebe i ciljeve. S obzirom na dosadašnje dugogodišnje iskustvo u izradi web stranice te ostalim povezanim uslugama kao i postavljanje na noge klijenata koji još nisu sigurni kako i gdje započeti, svakako ćemo Vas savjetovati o Vašim slijedećim koracima, napomenuti Vam što je dobro ali i što je bolje za Vas.

Najviše što će Vas vjerojatno brinuti nakon izrade web stranice je kako i gdje tu web stranicu promovirati i u koju vrstu internet marketinga se najviše isplati investirati gledajući Vašu djelatnost. Često se susrećemo s klijentima koji su u prošlosti imali negativnih iskustva angažirajući razne freelancere i tvrtke koje ne mare za svoje klijente. Tada je vrlo potrebno da takav klijent shvati kako Dopi dizajn živi isključivo od svojih klijenata te im daje zauzvrat vrhunsku uslugu te brine za njihove online sustave, aplikacije i na vrijeme ispoštuje dogovorene rokove.

Naša svaka ponuda se radi zasebno te minimalno tri djelatnika koja pokrivaju svako tehničko područje u izradi Vašeg projekta će sudjelovati u izradi te ponude. Ponude su transparente, s jasno navedenim stavkama koje su uključene i bez skrivenih troškova. S toga baš zato se mnogo naših klijenata odlučilo na angažiranje naše tvrtke u svom projektu.

Preporučujemo Vam da svakako pročitate slijedeći korak u procesu izrade web stranice pod nazivom Stvaranje dizajna ili nam se obratite s zahtjevom za neobavezujuću ponudu.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.