Naš Dopi Care program je ugovorna usluga koja može trajati 6 mjeseci, godinu dana ili dvije godine. Već s najmanjim Dopi Care paketom po cijeni od 300,00 kn / mjesečno možete uštedjeti čak 175%! Osim povoljnije cijene održavanja web stranica na raspolaganju Vam su i naše GOLD usluge: dostupnost i izravan kontakt s našim djelatnicima i izvan radnog vremena, popust na ostale naše usluge, uklanjanje bugova na aplikacijama i web sustavima koje koristite, podrška kroz sve komunikacijske kanale ( telefon, email, uživo na sastancima ), brže rješavanje upita i drugo. Svakako Vam preporučujemo da pogledate našu ponudu Dopi Care paketa te ugovorite s nama održavanje Vaših web stranica.

 

Dopi Care paketi

 

Naziv paketa: BRONČANI PAKET SREBRNI PAKET ZLATNI PAKET
Izmjena postojećeg i slikovnog sadržaja
Dodavanje nove izborničke stavke s tekstualnim i slikovnim sadržajem
Dodavanje slika / video isječaka u galeriju
Izrada i slanje newslettera
Izrada novih modula i komponenti
Dodavanje / brisanje / izmjena artikala u webshopu
Maksimalno sati rada / mjesečno 5 sati 10 sati 15 sati
Hitna intervencija / mjesečno 120,00 kn - po intervenciji 1 2
Cijena / mjesečno 300,00 kn 600,00 kn 900,00 kn
Koliko bi platili da niste korisnik Dopi Care programa? 800,00 kn 1.600,00 kn 2.400,00


 

Dodatne usluge koje su uključene u svaki Dopi Care paket

Popust na sve naše usluge   GOLD podrška   Produženo jamstvo
Dajemo 5% popusta na sve naše druge usluge a čak i na one koje već koristite. Dodatno uštedite koristeći Dopi Care program.  

Subota je ili nedjelja? Vi ste konačno našli malo vremena za slanje materijala za ažuriranje Vaših web stranica i željeli bi nas telefonski kontaktirati? U Dopi Care paketima se nalazi i GOLD podška koja Vam omoguće kontakt izvan radnog vremena s nama.

 

Pri izradi aplikacija, pazimo da one budu stabilne i da rade bez grešaka. Korisnici naše Dopi Care usluge ne plaćaju ispravak eventualnih bugova na aplikacijama sve dok koriste Dopi Care.

 

Koji su moji benefiti u Dopi Care programu?

Kao korisnik našeg Dopi Care programa prije svega imate pravo na dostupnost, podršku i održavanje web stranica. Svaki put kada ćete imati pitanje za nas slobodno nas možete nazvati na kontakt brojeve koji će biti dostupni samo Dopi Care korisnicima. Na taj način izbjegavate red čekanja u kojem se nalaze korisnici koji se ne nalaze u Dopi Care programu i Vaš zahtjev će biti ažuriran u expresnom roku.

 

Želim da mi napravite web stranicu, da li moram postati i korisnik Dopi Care programa?

Ne. Dopi Care je namijenjen onim korisnicima koji zbog količine posla ne stignu održavati svoje web stranice a neisplativo im je zaposliti djelatnika koji će se baviti samo s tim poslom. Također Dopi Care koriste klijenti koji nemaju mogućnost samostalno ažurirati web stranice.

 

Ako ne postanem korisnik Dopi Care usluge, da li imam pravo na podršku?

Naravno, klijenti koji imaju volje i vremena sami održavati web stranice prolaze kod nas kratku edukaciju po završetku projekta te u većini slučajeva klijentima dajemo 3 mjeseca gratis korištenja našeg Dopi Care programa. Smatramo da je period od 3 mjeseca dovoljan kako bi svi naši klijenti koji žele samostalno ažurirati web stranice nauče korisiti CMS sustav. S obzirom da naši CMS sustavi u vrlo jednostavni, njihovu "težinu" korištenja uspoređujemo s težinom pisanja emailova.

 

Koji su načini plaćanja i uvjeti korištenja?

Svi Dopi Care govori plaćaju se mjesečno, a ugovor se potpisuje na najmanje 6 mjeseci. Ako trebate više usluga nego što je predviđeno Dopi Care uslugom, njih plaćate po cijeni koja je definirana Dopi Care ugovorom, a koja uključuje i definirani popust.
Ugovor smijete raskinuti i prije isteka 12 mjeseci. Sve što ćemo tražiti od Vas jest da nam platite razliku od vaše cijene s popustom do pune cijene usluga, za one mjesece i one usluge koje ste primili od nas. To je fer, zar ne?
Ugovorom može biti obuhvaćeno više domena, tj. više web projekata, ako ih imate. Sve što je potrebno jest da nam kažete koje sve web stranice želite da Vam održavamo, i njih ćemo obuhvatiti ugovorom.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.